Profiel


Martin Verhoef
Als kind was ik al erg leergierig en wilde ik van een grote diversiteit aan onderwerpen alles weten. Zo deed ik enerzijds bij mijn vader technische vaardigheden op en kreeg ik anderzijds op de middelbare school belangstelling voor de wetenschap.

Technische Bedrijfskunde
Dit heeft ertoe geleid dat ik op mijn 18e jaar de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven ging volgen.

Productiviteitsverbetering
Daarbij specialiseerde ik me in productiviteitsverbetering in de industrie. Ik deed hiermee praktijkervaring op bij Shell Nederland Chemie en een joint venture van BP en Texaco. In de praktijk bleek mijn brede inzet en vermogen snel thuis te raken in nieuwe en complexe kennisgebieden.

Gecertificeerd Management Consultant
In 1997 vestigde ik me als zelfstandig bedrijfskundig adviseur. Sindsdien voer ik een grote diversiteit aan opdrachten uit. Om mijn expertise verder uit te breiden en te verdiepen volgde ik in de periode 2000 – 2001 de postdoctorale opleiding tot Management Consultant aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na het afronden hiervan heb ik me aangesloten bij de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs (OOA); sinds 2002 als gecertificeerd Management Consultant (CMC bij OOA).

Bedrijfskundig adviseur en gecertificeerd Lean Consultant
Door mijn achtergrond, opleiding en ervaring heb ik me ontwikkeld tot een praktisch ingestelde bedrijfskundig adviseur die zich snel in de betreffende situatie inleeft en alle relevante aspecten in beschouwing neemt. Mijn passie is het verbeteren van bedrijfsprocessen, waardoor deze effectiever en/of efficiënter worden; met andere woorden meer opleveren en/of minder kosten. Daarbij maak ik vaak gebruik van de lean methodiek. In 2015 heb ik het Lean Black Belt certificaat gehaald.


BDK Consult is aangesloten bij verschillende branche- en beroepsverenigingen.

Opdrachten

BDK Consult heeft onder andere onderstaande opdrachten uitgevoerd:

  • Opstellen van scenarios voor strategische personeelsplanning
  • Advisering over efficiencyverbetering en kostenbesparing in het transport
  • Realiseren van een organisatiecultuur van continue productiviteitsverbetering
  • Selecteren en invoeren van een HRM systeem
  • Afdelingsmanager a.i. Technisch Beheer HR Systeem

Overzicht van uitgevoerde opdrachten »

Klanten

BDK Consult heeft reeds een grote referentielijst opgebouwd:Overzicht van klanten »